Parenting and Spanking

Full Version: The "undefined" problem - question
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
We are aware that several members have had their post's contents replaced with the word "undefined." We're trying to repair the problem, but we need some information.

We think this is a problem associated with the MAC OS exclusively. In other words, it only seems to appear when the post is made using a MAC/iPad/iPhone etc.

Has anyone had this problem posting with anything OTHER than a MAC OS device?
I have never had this issue posting from my windows laptop.
Yes I have it and I don't have a Mac.
I also have a serious security warning on all my posts.
I don't have this problem and I use an imac

Alex
(07-13-2019, 02:16 PM)Nancy Wrote: [ -> ]We are aware that several members have had their post's contents replaced with the word "undefined." We're trying to repair the problem, but we need some information.

We think this is a problem associated with the MAC OS exclusively. In other words, it only seems to appear when the post is made using a MAC/iPad/iPhone etc.

Has anyone had this problem posting with anything OTHER than a MAC OS device?

I use a Mac and have not had the problem. I am using Safari as the browser
Thanks all. So it seems to be a generic problem and not just with MAC OS.
It also appears it can come and go which means there is a possibility the problem will correct itself.
I use a Mac and haven't had the problem except one day
Does anyone read or post on any other createmybb3.com boards? Would be good to know if it's systemwide or just this one
That's a good question. Does anyone have an answer?
Pages: 1 2 3