Remove Ads

Share on Facebook Share on Twitter

"Preview Post" issue?
#1
Question 
The last couple times I've been on the site, I've noticed that when I click the "Preview Post" button, I get this following error message (in yellow box):


[Image: gdezx5N.jpg]


There is no problem when I click "Post Thread" (thankfully), but I use the preview option regularly, so this is frustrating for me.

Anyone else having this problem? Anyone have any ideas on how to fix it?
MICHAEL
Dad of 3 boys - Michael (19), Andrew (15), Daniel (13) and mentor to 1 boy - Jonathan (13)
Click for My Introduction
Click for My Interview
[Image: LvC4Dwd.gif]
Reply
#2
Has never happened to me.
Tutor/Mentor
Reply
#3
I've had that problem for several months whenever I try to log in on the main page. But it's alright because I just click on Gallery and then click on Log In, and then I'm always able to log in.
Reply
#4
Same thing happened to me today as well. First time that I had noticed it.
DAVE
Mentor to 2 boys and 1 girl - Cody (14), Brady (10), and Caroline (10)

Click for My Introduction
Click for My Interview
Yahoo ID - davemacd1021
Skype ID - davemacd1021

[Image: LvC4Dwd.gif]

Reply
#5
I just received that message today.
Reply
#6
This issue still happens to me, and its been over 21 months since this thread was started. I had a member contact me via PM about the same issue today as well. Is this a widespread problem or just certain members with bad luck? :S

Maybe Mark (King Arceus) has some insight into the matter since he's part of the MyBB Group? Blush
MICHAEL
Dad of 3 boys - Michael (19), Andrew (15), Daniel (13) and mentor to 1 boy - Jonathan (13)
Click for My Introduction
Click for My Interview
[Image: LvC4Dwd.gif]
Reply
#7
Yes, I've always had this problem, except, for some reason, in previewing private messages where the preview works perfectly. I did contact Mike about it, but as he says, he was unable to spot the problem.
FRANKIE
Father, Grandfather and Honorary Grandfather
Click for My Introduction
[Image: wURKrjG.jpg]
Reply
#8
I've seen it too. But, I just use the edit button to modify a post. I never have a problem with it.
Mrs. V
Grandmother/Caregiver of 8 -6 at home, 2 boys: Nicolaas15 & Gabe 5; 4 girls: Lisbeth 15, Natalie 14, Lizzie 10 & Ashleigh 8 - 2 girls away from home 22 & 17 (2 adult sons and 1 adult daughter, all single parents)
Click for My Introduction
[Image: LvC4Dwd.gif]
Reply
#9
OK thanks for the updates. I've always figured that this was more of an inconvenience than a major issue, but it would be nice if the preview feature still worked in posting as it does for private messaging...
MICHAEL
Dad of 3 boys - Michael (19), Andrew (15), Daniel (13) and mentor to 1 boy - Jonathan (13)
Click for My Introduction
Click for My Interview
[Image: LvC4Dwd.gif]
Reply
#10
I hadn't gotten this before because I almost never use the preview post feature. I did use it twice so far today and both times I got the error. One I was using the multiquote the other I was not. I was hoping to isolate a cause. I'm thinking there is at least one plugin that is active and has faulty code. If I could actually view the files, I could probably find where the problem is.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: